I dag har vi «Rainy Days» hos oss hvor vi velger å ha fokus på de varene/merkene som er et must på regntunge dager. Nedenfor kan du lese litt om den fantastiske historien til Hunter, det merket som har holdt seg lengst både innenfor moteverden OG for de som bruker støvler som «arbeids sko»!

Støvler med ærverdig historie

Historien om Hunter begynte i 1856 da den amerikanske gründeren og gummistøvel-ekspertenMr. Henry Lee Norris gikk i land i Skottland. Hanstartet the North British Rubber Company, som senere ble Hunter Boot Ltd. Mr. Norris hadde vellykkede ideer om hvordan å produserehøykvalitets gummistøvler og selskapet vokste raskt. I 1875 hadde selskapet 600 ansatte. Hunter Boot Ltd har alltid hatt fokus på å gjøre de beste gummistøvlene på markedet og fortsetter å være en ledende merkevare på sitt område. Produksjonen av Hunter støvler vokste betydelig i løpet av første verdenskrig da selskapet ble bedt om å produsere støvler som kunne tåle tøffe forhold i oversvømte skyttergraver. Totalt 1.185.036 par gummistøvler ble laget for hæren. Fram til første verdenskrig ble nesten alle støvler laget av lær. På slutten av andre verdenskrig hadde gummistøvler blitt veldig utbredt takket the North British Rubber Company. Støvlene var populære blant alle menn, kvinner og barn fordi at føttene ble holdt tørre i fuktig terreng og i regnvær. I England er gummistøvler så populære at det til og med finnes er en sport som heter «wellie wanging» som er å kaste en støvel så langt som mulig.

Hunter støvler er blandt de beste i verden

Hunter Boot Ltd er blant de beste i verden til å lage vanntette boots, støvler og sko. Nøkkelordene er passform, komfort, holdbarhet og ytelse. Hunter støvler er topp kvalitet hele veien med fantastisk passform og komfort. Formet innside som støtter foten, anti-bakteriellt fôr og unik latekskonstruksjon som gir en sterk, men fleksibel støvel. Med den nyeste teknologien, de fineste materialer og en hemmelig produksjonsprosess har Hunter Boot Ltd blitt kjent for sine støvler som varer i mange år og kan håndtere uvanlig tøffe forhold.

Kjendiser har også lagt sin elsk på Hunter – den ultimate festival støvel 🙂

BildeBildeBilde
Reklamer